11 Kasım 2017 Cumartesi

NHK TROPHY 2017 - Osaka, Japonya / Serbest Program

Buz dansı haricinde serbest programlar da 11/11 tarihinde tamamlandı.

Genel sonuçlara göre kadınlarda;

1. Evgenia Medvedeva : Hatalara rağmen 1. liği yakaladı. Çünkü kısa programdaki mükemmelliği ve yüksek seviyesi her zaman onu dezavantajlı kılıyor.

2. Carolina Kostner : Bu yıl onun yılı ve muhteşem bir comeback sergiliyor. Programları ise yine çok güzel.

3. Polina Truskaya : Genç Rus sporcu bu yarışta ben de varım diyor ve emin adımlarla büyük sezona ilerliyor..



Mirai , Satoko , Alena, Rika da peş peşe diğer sıraları paylaşmışlar. Benim burada şaşırdığım durum Alena' nın Rikayı geçmiş olması...

Bazı sporcuların videolarını tekrar paylaşmıyorum konu başlığında çok fazla yer kaplamaması adına ve daha önceki GP yorumlarımda bulunuyor. İsimlerini ve yarış adını birlikte video kanallarında arattığında rahatlıkla ulaşabilirsiniz :)



Erkeklerde,

1. Sergei Voronov : Sergei yine artistik bölüm olmadan sadece teknik puanlarla yapacağını yapmış ve puanları toplayarak birincliği ( Yuzuru^nun olmadığı bir yarışmada - sakatlanıp çekildiği için - ) almış..


2. Adam Rippon : Adam için güzel bir sezon oluyor. Ben her ne kadar kısa programını beğenmesem de serbest programı seçimi ve sunumu çok daha başarılı. Özellikle kıyafet detayları çok hoşuma gitti.  En iyi performansını da gösterip, hak ettiği sonucu yakalıyor. Welcome back Adam :)
 

3. Alexei Bychenko : Israil sanırım/yanılmıyorsam ilk madalyasını böylece almış oldu. Ülkesinde baya yankı uyandırmış olmalı. 


Jason Brown ne yazık ki hatalarından dolayı ve 2 ceza puanından dolayı kısa programdaki 3. lüğünü de kaybedip 4. sırada bu gp yi tamamlıyor. Ama eğer yanlış hesaplama yapmıyorsam GPF ye katılma hakkını kazanmış durumda. 

Deniss Vasiljevs  ise toplamda 6. sırada tamamlıyor. 

Michal Brezina ise hayal kırıklığı yaşayıp , yaşatarak 11. sırada tamamlayabiliyor.. 


Çiflterde;

1. Wenjing & Cong CHN

2. Ksenia & Fedor RUS

3. Kristina & Alexei RUS 

Şeklinde sonuçlandı. 


Buz dansı serbestler daha önce belirttiğim gibi Japonyadaki farklı sıralama nedeniyle pazar gününe aktarılmış. Yani 12.11.2017 tarihinde sonuçlanacak ve sonuçlandığında buraya ekleyeceğim. 

Bu yarışmanın result / sonuç sayfası linkine ulaşmak için ;

http://www.isuresults.com/results/season1718/gpjpn2017/










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder