13 Kasım 2017 Pazartesi

Evgenia Medvedeva

Genç yıldız sporcu Seniorlarda yarışmaya başladığı an itibariyle yüksek puanlar almaya başlamasıyla kürsüden hiç inmedi ve kısa sürede de birincilikler geldi. 2 Avrupa şampiyonluğu, 2 Dünya Şampiyonluğu olan Evgenia' nın tek eksiği Olimpiyat şampiyonluğu.  Tekniğini sağlam oturtan Evgenia sunumuyla da göz doldurup fark yaratabiliyor. Tüm bu özellikleriyle de 2018 Olimpiyatları birinciliği için en güçlü aday. Tabii buz kaygandır diye klişe bir espri var buz dünyasında.

Bugüne kadar yaptığı sunumlara göz atacak olursak...

2015 yılı Skate America ve 2015-2016 sezon programları





Evgenia' da hoşuma giden bir nokta müziklerini özenle seçmeleriyle birlikte kıyafetinin de detaylı ve güzel seçiyor, tasarlıyor olmaları. Renk tonları bile çok güzel. 

Ayrıca Evgenia zarif beden dili ile de buza gerçekten çok yakışıyor. Ve tüm bu bileşenlerde de ilk sezonunda 2016 Avrupa Şampiyonasını kazanıyor.. 



vee yetenek böyle olunca da Dünya Şampiyonluğu da hiç gecikmedi hem de dünya rekoru bir puanla.. 






Ve bir diğer dünya şampiyonluğu 



2017 - 2018 sezonunda ise yeni gplerle başladı ve bu sezon biraz hatalar yapıyor Evgenia. Bu yüzden herkes neler oluyor, neden hatalar geliyor sorusunu sormasıyla Evgenia' ya böyle önemli bir sezonda stress yüklemeye başladığını düşünüyorum. Umarım ana yarışlarda kendisini toparlamış olur. Olimpiyat hiç yoktan kaçarsa çok üzücü olur. Ama böyle bir sporcunun hakemler gözünde her zaman ekstrası bulunur ve zaten seviyesi çok yüksek olduğu için diğer kadın sporcuların ona yetişme ihtimali gerçekten çok zor.. 






Evgenia' nın şüphesiz ki en sevilen gala programını da eklemeden geçemeyeceğim çünkü yine oldukça yaratıcıydı ve Bunu Tokyo' da yaptığı için Japonların da gönlünü feth etti diye düşünüyorum :) 




Evgenia' nın ISU daki profili


Daha detaylı bilgilere ulaşmak için linki :

http://www.isuresults.com/bios/isufs00014068.htm






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder