8 Aralık 2017 Cuma

ISU JUNIOR & SENIOR GRAND PRIX FINAL 2017 - Kısa Programlar









 Evet artık kadınlar kısa program haricinde diğer dallarda kısa programlar yapıldı ve onları paylaşma zamanı geldi. Juniorlar' ın performanslarını tekrar paylaşmayacağım burada çünkü diğer analiz başlıklarında hepsinin performansını paylaşmıştım. Yine de nasıl kaydıklarını merak ediyorsanız Youtube' dan videolarını bulabilirsiniz.









Seniorlarda ise ; 

Erkeklerde ilk üç beklenilen şekilde sıralandı. Sergei' nin daha üst sıralarda yer alacağını düşünüyordum ama anlaşılan o ki iyi gününde değildi. Zaten kendisinin bu istikrarsızlık problemi var başarı grafiğinde. Shoma ise 2 hata puanına rağmen teknik gücü çok yüksek olduğu için 2. sırada yer alabildi. Nathan içinse ne denebilir ki... İsterdim ki Nathan' ın artistik yönü de bir o kadar güçlü olsun ama maalesef değil.. 


Nathan Chan ; 


Shoma Uno ;





Mikhail Kolyada ;





Jason Brown ;




Senior Çiftlerde; Alman çift şaşırtmadı.. 




Buz Dansında ; Muhteşem bir rekabet var ve bunu gözlemlemek, izlemek çok güzel. Bu sporda birinci kim olacak heyecanını hissetmek çok başka bir lezzet katıyor doğrusu. 





Papadakis ve Cizeron yine harikalardı. O kadar hissederek ve o kadar güzel bir uyum içinde kayıyorlar ki sizin her bir hücrenizde bunu hissettiriyorlar izlediğinizde..



Tessa & Scott ;




Kadınlar kısa program da sonuçlandı.



Detaylı bilgi sayfası için;


http://www.isuresults.com/results/season1718/gpf1718/ 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder